Inici 2022-03-18T17:40:21+00:00

SK Style Barcelona

SALÓ DE PERRUQUERIA I BELLESA AL COR DE BARCELONA


SALON @ SKSTYLEBARCELONA.COM

Tel. +34 934 521 460

WhatsApp +34 635 375 548

 • redes
 • redes
 • redes

Volem fer de la teva visita
una experiència única.

SK STYLE BARCELONA és un saló d'excel·lència que va sorgir l'any 2009 de la filosofia de crear un espai altament qualificat, per concebre serveis de bellesa amb un esperit jove i innovador.

Estem sempre al dia de les últimes novetats i tendències, treballem amb productes de primeres marques.

Som un referent de la moda i les tendències en el sector de la Perruqueria i Estètica a Espanya.

Vine a conèixer-nos i Gaudeix la Bellesa!


ON TROBAR-NOS >

ALEXANDER KIRYLIUK
DIRECTOR CREATIU

Guanyador de
Style & Colour Trophy,
Premios Figaro,
AIPP Awards,
Premios Tocado.


Estilista de l'equip creatiu L'Oréal Professionnel.

Equipo Salon SKStyle Barcelona

Equip SK STYLE BARCELONA

Apassionat de la moda, el nostre equip creatiu internacional ofereix tots els serveis de perruqueria i bellesa per a una cura completa de la teva imatge. Estem a l'avantguarda de les últimes tècniques i tractaments, atenem als nostres clients en diverses llengües oferint en tot moment un tracte exquisit i personalitzat.

 • Maxim

  Massatgista

 • Miguel

  Estilista / Maquillador

 • Anton

  Estilista

 • Alexander

  Director creatiu / Estilista

 • Yulia

  Manager / Administració

 • Armine

  Manicurista / Pedicurista

 • Gala

  Esteticista / Cosmetòleg

SERVEIS


Et convidem a gaudir
dels nostres rituals de bellesa


 • PERRUQUERIA

  El nostre equip d'experts ofereix tots els serveis de perruqueria per crear la imatge que més afavoreixi a cada client d'acord amb les seves preferències i personalitat.

  DESCOBREIX MÉS
 • ESTÈTICA

  Realitzem una àmplia gamma de tractaments facials i corporals emprant les tècniques més avançades i sempre amb els productes cosmètics de primera qualitat.

  DESCOBREIX MÉS
 • MANICURA/PEDICURA

  Amb diferents tipus de manicura i pedicura oferim una cura integral d'alta qualitat utilitzant sempre els millors cosmètics d'acord a les necessitats de la teva pell.

  DESCOBREIX MÉS
 • MAQUILLATGE

  Amb molta experiència en serveis per a casaments, passarel·les i sessions fotogràfiques, els nostres maquilladors realcen la bellesa natural del teu rostre, amb la possibilitat d'aprendre les tècniques bàsiques del maquillatge.

  DESCOBREIX MÉS
 • NÚVIES

  Per al teu dia tan especial t'oferim serveis de perruqueria i bellesa exclusius, a partir d'un estudi personalitzat de la teva imatge, amb els quals aconseguiras lluir perfecta el dia del teu casament.

  DESCOBREIX MÉS
 • SESSIONS FOTOGRÀFIQUES

  Nou servei de sessions fotogràfiques per a clients dutes a terme per un equip de professionals, compost pels millors estilistes, maquilladors i fotògrafs.

  DESCOBREIX MÉS

COL·LECCIONS

ART HAIR GALLERY

NEW!

ART HAIR GALLERY

La col·lecció és una obra d'art a cadascun dels looks que es presenten. Un deliri creatiu que explota al màxim els cabells, totes les seves possibilitats expressives, emergint com a protagonista de la imatge.

DESCOBREIX-LA
coleccion

BLACK & BLONDE

L'equip creatiu SK STYLE BARCELONA recopila les tendències més actuals dels nostres dies i les realcen en una minuciosa col·lecció de pentinats de núvia. Les núvies amb els cabells curts ja són una tendència que té un toc molt especial i la clau està en els detalls, els complements, la coloració i la forma de pentinar.

coleccion

IN SPITE OF...

En previsió d'aquest període difícil per a tothom, un equip internacional d'estilistes, fotògrafs i dissenyadors expressa el seu sentit de futura recuperació del declivi i posa de manifest la lluita de l'art per la supervivència en les condicions més adverses. D'això parla aquesta col·lecció, de la capacitat de resiliència de l'ésser humà, de trobar el nostre camí de salvació.Perquè la vida sempre s'obre pas, malgrat tot, In Spite Of

coleccion

RECOLLECTION

La nova col·lecció masculina sorgeix d'una trobada fortuïta que recull un moment de canvi. Una foto del nostre director creatiu Alexander Kiryliuk disparada fa 20 anys, l'última en format analògic. Una anècdota personal que s'emmarca en un context històric de canvi general. El tancament d'una etapa i l'inici d'una altra totalment diferent. Un procés de transformació en el qual la tecnologia s'obre camí en les nostres vides i ja és impossible resistir-se a ella. El final de la dècada dels noranta i el principi del dos mil reuneix esdeveniments clau en què s'inspira el nostre equip.

CONTACTE

 • SK STYLE BARCELONA


  Saló de perruqueria i bellesa
  al cor de Barcelona

 • ON TROBAR-NOS


  +34 934 521 460

  WhatsApp
  +34 635 375 548

  salon@skstylebarcelona.com

  Casanova, 43
  Barcelona 08011
  Espanya

 • SEGUEIX-NOS A


  redes redes redes